Nowy temat Lista tematów

Temat:

Czy przy mojej diecie schudne?

FeRySiA

17 listopada 2005, 19:42 (List #1)
Czesc jestem tu nowa zaczełam sie odchudzac trzy dni temu jakos sobie daje rade. Waze 73 kg. jem codziennie sobie jedno jajeczko i troszke serka zółtego, pomidorki na wieczor i ogoreczki :wink: Cwicze na siłowni u braciszka ze srednim obciazeniem. Czy moja dieta jest prawidłowa i czy oprucz siłowni powinnam wykonywac jakies inne cwiczenia? Pozdrawiam czekam na wskazowki i propozycje :smile:

niebieskooka

17 listopada 2005, 21:03 (List #2)
hej :) wydaje mi się że jesz troszeczke za mało, a jedząc mało zwolnisz sobie metabolizm i później jak zaczniesz jesc wiecej szybko przytyjesz, wydaje mi sie że najlepsza jest dieta 1000 kcal co prawda chudnie się wolniej ale jest twarlszy efekt :) życze powodzenia w odchudzaniu

17 listopada 2005, 21:41 (List #3)
Polecam diete South beach. Naprawde dziala i nie wymaga poswieceń. Można w kazdej chwili do niej powrocic.:smiley24:

blondyna2005

Listów: 53

17 listopada 2005, 23:12 (List #4)
na mnie DSB nie działała. przytyłam za to 2 kilo w pierwszej fazie. może inna jestem?
Pasek wagi

FeRySiA

18 listopada 2005, 08:38 (List #5)
Heh musze tyle jessc bo jak zaczne jest wiecej to nici beda z mojego odchudzania. No a zaraz zjem sobie wkoncu hehehe jajeczjooo ale sie ciesze. Kiedys jak sie odchudzałam to jadłam raz dziennie jeden posiłek wazyłam 58 kg i pełno jabłek zrzerałam ehehhe i w 17 dni schudłam 8 kg hehehe ale pozniej miałam we wszystkim przerwe siedziałam tylko na tyłku nawet nie jezdziłam konno hehe i waze hehe 73 kg ale juz niedługo :P

friki23

Listów: 6

18 listopada 2005, 10:04 (List #6)
czesc Ferysia! kochanie moje, ciut za malo jadasz!!!! ja tez juz probowalam tych diet co szybko odchudzaja, ale i szybko powoduja jo-jo, jak najbardziej jestem za 1000, a nawet 1200, jedzac w ten sposob latwiej zmienisz nawyki zywieniowe!ja np nie stronie od niczego(przynajmniej na sniadanie)a pozniej warzywka...a jablka naprawde sa dobre,zjedz jablko po malym posilku a pan glod nie odezwie sie przez nastepne 3 godz! pozdrawiam i powodzenia zycze , pa, buziaki
Pasek wagi

dora26

Listów: 6

18 listopada 2005, 10:30 (List #7)
rzeczywiście jesz za mało, jedno jajko? serek? i to wszytko na cały dzień??? nie ładnie.... 1000 kcal czy 1200 to bardzo dobry pomysł, ja osobiście spożywam dziennie ok. 1200 kcal ale nie jem prawie w ogóle węglowodanów (poza pomidorami, ogórkami, czasem jedno jabłko)...jeśli chcesz zobaczyć szczegóły mej diety zapraszam do pamiętnika :smile:
Pasek wagi

Eliza

18 listopada 2005, 10:52 (List #8)
Ferysiu,ja również uważam ze jesz za malo.Dzieki diecie i ćwiczeniom jakie stosujesz napewno szybko zobaczysz rezultaty ale....czy na dlugo????Bo ile można jesc jedno jajko,serek,pomidory i ogorki???Kiedys twoja silna wola sie ugnie i zlapie Cie łapczywa ochota na zjedzenie dosłownie wszystkiego w znacznie wiekszych ilościach.Posłuchaj mnie-koleżanki po fachu:-) Kiedys stosowałam podobna dietę i długo nie wytrzymałam.Żle sie czułam z powodu małej ilości pożywienia i marzyłam o djedzeniu czegoś normalnego.Uwierz nam i daj sie namówić na większe posiłki.Być może wtedy wyniki twojej diety będą zauważalne po dłuższym czasie ale napewno utrzymasz je na bardzo długo.Pozdrawiam Cie i wszystkie odchudzające sie kobietki!!

Necu

18 listopada 2005, 12:08 (List #9)
No dziewczynki dobrze ci prawia.

dana

18 listopada 2005, 12:59 (List #10)
Na pewno za mało jesz, najlepiej zrezygnować z łączenia mięsa z ziemniakami i chlebem. Przerzuć się na jedzenia surówek z mięsem, lub rybą i na pewno schudniesz.

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.