Nowy temat Lista tematów

Temat:

Chce schudnac 73-64

Monica1988

12 listopada 2005, 15:26 (List #1)
Witam wszytskich serdecznie :wink:Mam 17 lat i 174cm. Waze teraz niestety 73kg :confused: Moim najwiekszym marzeniem jest by moja waga pokazywala mi 64kg. W tedy to chyba bede w siodmym niebie:wink: MAm nadzieje ze dam rade tak jak i wszyscy tutaj :smiley24:POZDRAWIAM :smilie1:

12 listopada 2005, 15:49 (List #2)
Dasz rade wierze w ciebie!!!!!!!!!!!!

EMILKA79

12 listopada 2005, 17:04 (List #3)
jA DZIŚ ZACZYNAM DIETĘ I MAM IDEALNIE TAKIE SAME PROPOCJIE A DO TEGO TAKIE SAME PRAGNIENIA 64 KG TYLKO ŻE 9LAT WIĘCEJ.tRZYMAJ SIĘ

gosiek

12 listopada 2005, 17:53 (List #4)
ja juz wyprobowalam wszystko co mozliwe i nic z tego:frowning:wiec mysle sobie ze juz chyba zostane okragla do konca moich dni:thinking:w zadne cud diety juz nie wierze ani w to ze jezeli cwiczysz to da jakis efekt u mnie to nie dziala.

zosgla

12 listopada 2005, 17:58 (List #5)
Napewno Ci się uda. Ja po ostatnim dziecku przytyłam 26 kg!!!!! i wszystko udało mi się zrzucić. Nie ukrywam, że trzeba odrobinę silnej woli:confused:Powodzenia!!!:smiley24:

Magda

12 listopada 2005, 18:32 (List #6)
sprobuj diety South Beach, jest reelacyjna

reno.anna

12 listopada 2005, 18:36 (List #7)
wystarczy jak co dzien bedziesz zjadala calego anans ,moze byc z puszki :smiley24:

karolina

12 listopada 2005, 21:55 (List #8)
hej życze powodzenia ja ważyłam pewine czas temu 118kg a teraz 70:smiley25: i stanełam na tym mam 171 cm ale chcę zrzucic jesze więcej więc ćwiczę i staram się trzymac dietę ale nie zawsze się udaje ale tym razem muszę i wieżę w siebie

12 listopada 2005, 22:24 (List #9)
:confused::footinmouth::footinmouth::footinmouth::confused::thinking::smiley15::cool:

queen

13 listopada 2005, 07:38 (List #10)
:cool:ja schudlam z 74 do 54 i trzymam...podstawowym błedem przy odchudzaniu jest to że najlepiej to by bylo gdybyśmy były chude już na 2 dzień... ale tak sie nie da... trzeba sie wyluzować i założyć sobie że owszem będe szczupła za jakieś pólroku może...mi się tyle zeszło ze zrzucaniem. Należy poprostu nie przekraczać 1300 kcal dziennie. Czyli rada 1 zainwestować w elektroniczną wagę kuchenną i dobre tabele kalorii. Ja jem wszystko na co mam ochotę. w odpowiednich ilościach. A te 1300 to naprawdę dużo. podstawa to warzywa i chude ryby...a pomiędzy zjem nawet czekoladę:))) no głowa do góry nie nalezy się załamywać. trzeba sobie tylko uzmyslowić że to nie będzie odrazu:) a motywacją niech beda fajne ciuszki jakie szczupla osoba może sobie kupić:))) jakieś 1,5 roku temu weszłam do sklepu i spodobal mi się ciuch... wziełam największy i był za mąly... sprzedawczyni powiedziała mi że większych już nie szyją:) niedawno w tym samym sklepie mierzyłam ciuch... wziełam najmniejszy.. a pani mi powiedziała że niestety jest za duzy a oni mniejszych już nie maja:)))

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.