Nowy temat Lista tematów

Temat:

BRAK WSPARCIA OTOCZENIA-SPOSOBY

TAKABE

15 marca 2006, 19:35 (List #1)
Cześć po dziesiejszym dniu jeszcze jestem zła, dopiekły mi "życzliwe" osoby. Usłyszałam, że nie można w pewnym wieku wyglądać jakby się miało 20 lat, po co mi to odchudzanie, "ja sobie rozwaliłam dietami wątrobę". Zareagowałam spokojnie, ale w głębi wściekłam się i mam popsuty wieczór. Jak wy sobie radzicie w takich sytuacjach i czy was to trochę nie demobilizuje, a może odwrotnie?

dziewiatka9

15 marca 2006, 19:39 (List #2)
oczywiście że nie mozna tak wyglądac jak 20stka ale mozna lepiej od 20stki!!!A ile masz lat???

TAKABE

15 marca 2006, 19:40 (List #3)
35

anelordina

Miasto: Secret

Listów: 137

15 marca 2006, 19:42 (List #4)
ja zawsze w takich sytuacjach zaciskam zeby i zostawiam temat, a w domciu mysle nad tym i znajduje sile do wiekszej liczby cwiczonek. zawsze mysle: "nie potrzebuje waszego wsparcia! to wy bedziecie mnie prosic o pomoc, jak za kilka tygodni porownacie moje cialko ze swoim!!" niby nic ale pomaga i motywuje:smilie1:
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Bilaj

15 marca 2006, 20:00 (List #5)
Przedewszystkim ćwiczymy dla siebie! Wiekszosc tych głosów e niemozesz wygaldac jak 20 i bla bla bla to zwykła zawiśc i zazdrość. Srodowisko kobiet jest b sztuczne, tutaj niby ładne relacje a za plecami grube baby obgaduja kogos kto ladnie schudł. Oczywscie niektorzy mowia ze nabawisz sie choroby ze watraba wysiadzie, jesli robisz to z glowa i wiesz jak to robic to nie dosc ze stracisz na wadze to poelspzyszch kondycje wzmonisz organizm pozbedziesz sie toksyn co rowne jest ze zdobyciem zdrowia. Wiec takie slowa dla mnie zawsze byly mobilizacją. tez kiedys slyszalem texty Jacek ty chesz byc kulturystą ? zapomni trzeba brac sterydy ? Ty haha kazy mowil no fajnie ale nikt nie wierzyl. Teraz spotykam ludzi i mnie nie poznaja, mile uczucie kiedy na silowni podchodza poczatkujacy i sie wypytuja co i jak :) a najlepsze jest to jak pytaja jakie sterydy bralem :)))) Pamietaj robisz to Tylko dla siebie!

TAKABE

15 marca 2006, 20:21 (List #6)
Przychlam się do Waszych opinii i myślę, że takie układy w realu przyczyniają się do szukania pomocy i wsparcia w takich miejscach, co akurat nie jest złe.:smile:

dziewiatka9

15 marca 2006, 21:07 (List #7)
Wydaje mi się że to nie jest to jak wyglądamy tylko jak na siebie patrzymy ,ja mam 170 i ważę 66kg a czuję się ja cięzarówka ,a przecież trudno o mnie powiedzieć gruba, ale ja widzę się grubą ,bo ja idę do sklepu i chcę cos kupić to co bym nie przymierzyła wyglądam okropnie!!

TAKABE

15 marca 2006, 21:21 (List #8)
I właśnie o to chodzi 9, ja też nie mam nadwagi i nigdy nie miałam, mam 168 cm wzrostu, 3 ciąże za sobą a w żadnym momencie życia nie ważyłam więcej niż 65 kg (w ostatniej ciąży). Jednak na udach, biodrach i brzuchu mam brzydki tłuszczyk, który przeszkadza mi w noszeniu dżinsów, bo jestem estetką. Ja absolutnie nie lekceważę ludzi, którzy mają 30 kg problemu, ani tych których męczy 1 kg, każdy ma swą miarę. Niestety wiele osób uważa, że jak ma się określony wiek, dzieci, męża to powinno się zostać Matką Polką na pomniku i najlepiej aby wszystko było średnie. Ja tak nie chcę!!! 10 lat nie pracowałam, dzieci karmiłam piersią łącznie 6 lat praktycznie bez przerwy!!!Czy to znaczy, że mam być matroną, nie!!! mam 35 lat, 17-letniego syna i chodzę w mini:smiley14:

Powiot

Miasto: Kielce

Listów: 220

15 marca 2006, 21:52 (List #9)
No i fajnie!Tak trzymaj!:smiley14:A gadanie puszczaj mimo uszu!:smiley14:
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

avaria

16 marca 2006, 00:17 (List #10)
No Bilaj tylko mi tu bez grubych bab prosze. :) ja sie juz nasluchalam w swoim zyciu jaka to ja jestem, a co ja lustra nie mam czy co. Kiedys w pracy jako kolezanki nie mogly scierpiec zeby mi nie dopiec to odpowiedzialam ze nie odchudze sie nigdy w zyciu bo moj maz lubi grube i powiedzial ze mnie rzuci. Zamknelam im buzie ale wnerwialo mnie ze nie rozumieja iz ja bym tez chciala lepiej wygladac tylko nie poptrafie a to juz wnerwiajace.

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.