Nowy temat Lista tematów

Temat:

Jak moje ramiona mogą byc zgrabniejsze niz są jakei są cwiczenia itd

Ćwiczenioowa :)

20 lutego 2006, 17:47 (List #1)
Chcialabym by ktos mi podal sposób by ramiona były chudsze niz mam i bym miała zgrabniejsze barki ? Co zroobić ? prosze o szybką odpowiedz ...

MyszA87

20 lutego 2006, 17:54 (List #2)
pompki, ale takie zwykle, proste np przy scianie czy czyms takim;-) albo przy oparciu lozka, albo na ziemi normalne na kolanach. tak mi sie wydaje:-/

roxy1

Miasto: Legionowo

Listów: 6371

20 lutego 2006, 17:59 (List #3)
pompki jak najbardziej polecam ale na klatke piersiową takie wykonywane na podwyzszeniu tzn rece oparte np. stepie a stopy opieramy na palcach oraz wszelkie cwiczenia z hantlami oraz wypychanie na maszynach ale to Tygrys jest tu specjalista więc jemu zadaj to pytanie
Pasek wagi
Początkowa sylwetka

malda

Miasto: Sosnowiec

Listów: 3969

20 lutego 2006, 20:41 (List #4)
Weź cięższe hantelki w rączki opuśc swobodnie wzdłuż tłuowia i podnoś tylko ramiona, możesz nimi kręcic;), a drugie... hantelki w rączki, ręce lekko ugnij w łokciach, możesz się troszeczkę pochylic i podnoś je do góry na boczki. :) Trudno mi to opisac.Będziesz czuła ramionka i po odpowiednim czasie zaczną Ci się robic ładne "strzałki".Do tego najlepiej cwiczenia na biceps i triceps,żeby wszystko ładnie wyglądało.:)
Postanowienie noworoczne: schudnąć 25kg i zejść do rozmiaru 42
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

21 lutego 2006, 16:44 (List #5)
mnie hantelki i pompki nie wyszczupliły ramion tylko sprawiły ze są bardziej umięśnione :/ i wyglądaja jak u kulturystki niedoszłej :/

malda

Miasto: Sosnowiec

Listów: 3969

21 lutego 2006, 22:23 (List #6)
Jest napisane w temacie "zgrabniejsze" a nie chudsze... Prawda jest taka,że jak się na ramiona i ręce nie będzie cwiczyc, to mimo,że będą chudsze to będą obwisłe... i nie jędrne, a to brzydko wygląda. Popatrzcie chociażby na Madonnę jakie ma ładne ręce. Ja jestem zwolenniczka mięśni. Od dawna mam kontakt z siłownią i nie tylko chcę schudnąc, ale też wyrzeźbic moje ciało, dlatego cwiczę. A żeby wyglądac jak kulturystka.... to naprawdę nie jest takie łatwe. Potrzebna jest odpowiednia dieta, na której mięsnie będą się budowac.I dźwigając 2 kilowe hanteli nie będzie się wyglądac jak Kobielakowa...czy Pudzianowski...
Postanowienie noworoczne: schudnąć 25kg i zejść do rozmiaru 42
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.