Nowy temat Lista tematów

Temat:

dieta optymalna

emanuel

11 października 2005, 12:52 (List #1)
co sądzicie o djecie optymalnej? czy ktoś stosował tą dietę? Mam parenaście kilo do zgubienia i jak na razie żadna dieta nie była skuteczna.

agatdevil25

11 października 2005, 14:26 (List #2)
Witam! Tak słyszałam,że na optymalnej w miare szybko i skutecznie się chudnie, ale moja mama,która zna osoby odchudzające się tą metodą odradza stosowanie tej diety gdyż wyniszcza ona wątrobe.:frowning:

11 października 2005, 14:31 (List #3)
dzięki za odpowiedź:hot:

11 października 2005, 14:45 (List #4)

Janusz

3 listopada 2005, 12:03 (List #5)
Mi pomogła: schudłem 10 kg, wyleczyłem nowotwór, poprawiła mi się cera, nie mam problemów ze stawami- a poprzednio nie mogłem biegać. Czuję się świetnie- badanie holesterolu znakomite. Gorąco polecam. zajrzyj na stronę: http://www.viprozwaga.pl/rak.html

wiola250904

22 kwietnia 2006, 00:18 (List #6)
dziewczyny czy ktoras z was stosowala ta diete,jesli tak to ile na niej schudlyscie

Powiot

Miasto: Kielce

Listów: 220

22 kwietnia 2006, 00:26 (List #7)
Kiedyś próbowalam , ale nie byłam konsekwentna, np.podjadalam zwykły chleb, bo od tych tlustych plackow robiło mi się niedobrze!Wiem jednak,ze wiele osób jest zadowolonych.z tym,ze to nie jest dieta na okres odchudzania, to powinien być sposób odżywiania już na zawsze!Inaczej nie będzie skutku, tzn, wroci sie do poprzedniej wagi i problemów!
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

maggda00000000

Miasto: Kraków

Listów: 1

28 sierpnia 2010, 10:16 (List #8)
Obecnie na niej jestem:)

Jubiletta35

Miasto: Legnica

Listów: 16

29 sierpnia 2010, 17:37 (List #9)
Witam Do  diety optymalnej podchodziłam z wielkimi  niedowierzaniem ale ale w lutym 2006  postanowiłam "a co mi tam spróbuję" I tak się zaczęło  oczywiście  książka podstawa aczkolwiek  trochę  ograniczałam ilość  jedzenia  poprostu nie   bylam wstanie zjesc  jajecznicy z 6-8 jaj po prostu jadłam z 3 potem 2  chleb makaron ziemniaki kasze i slodycze  nie istniały  efekt  w czerwcu  bez  wyrzeczeń  22 kg mniej  nie ciągło mnie do słodyczy dieta super najgorzej jak sie pofolguje  potem  ciężko wrócić na prostą,  co do wyników  wątrobowych  były lepsze niz  nim zaczęłam dietę. Niestety  te wspaniałe efekty  zniweczyła choroba nowotworowa najbliższej mi osoby  godziny  przy szpitalnym łóżku powrót do chleba słodyczy,  słodkich jogurtów  dały efekty  teraz  tez zaczynam od  nowa  odrzuciłam chleb słodycze  ziemniaki  i resztę niepotrzebnych węglowodanów. Polecam  książkę o diecie optymalnej  wiele wyjaśnia.Tak naprawdę  nie ma diety doskonałej...sami musimy walczyć pokusami

ANUSIADANUSIA

Miasto: Katowice

Listów: 2

3 września 2011, 10:56 (List #10)
jestem i polecam. nie prawda jest że niszczy wątrobe

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.