Nowy temat Lista tematów

Temat:

Brak zrozumienia

intaALhubHAYATI

Listów: 181

17 lutego 2006, 15:08 (List #1)
Dlaczego ludzie nie rozumieja tego ze jem malo bo nie chce tego wyrzygac!!Juz mnie to denerwuje!Dzisiaj jest pierwszy dzien jak staje na nogi a wszyscy mnie krytykuja za to ze 350 kcal to za malo...wolicie zebym zjadla 500 i poszla to wyrzygac??Ja chce stopniowo zwiekszac dawke kcal...nie moge tak na hop sium sie na normalne odzywianie przezucic!Boshhhe co za brak zrozumienia!
Pasek wagi

agatapieciukiewicz

17 lutego 2006, 15:14 (List #2)
Mądrze!Jak stopniowo chcesz zwiększać to popieram!Wiesz przyszedł mi do głowy pomył może byś skonsultowała się z lekarzem lub dietetykiem?.Tak żeby jakiś fahowiec powoli bez krzywdy wyprowadził cię na prostą?. Bo jak od razu zaczniesz jakoś dużo jesć to dopiero będzie jazda i więcej szkody niż pożytku!

MyszA87

17 lutego 2006, 15:14 (List #3)
Madzia, jestem z Tobą!]Głowka do góry Słonko, ja Cię rozumiem. Ty powoli zwiększaj dawkę kcal, a ja powoli będę zmniejszać, bo dziś pewnie 10000000000kcal pochłonęłam:-( Buźki;)

nenne29

Miasto: Warszawa

Listów: 3591

17 lutego 2006, 15:15 (List #4)
Mysle, ze jestes juz na dobrej drodze, i krok po kroczku wyjdziesz na prosta - bo widac, ze chcesz (dobrze mowie?). Wiadomo, ze w jeden dzien sie tego nie pozbedziesz, nie od razu Krakow zbudowano. Powodzenia, najwazniejsze zebys sie nie poddawala! Trzymam za Ciebie kciuki!
Początkowa sylwetka Mój cel

assana

Listów: 91

17 lutego 2006, 15:16 (List #5)
Jeśli chcesz zwiększać ilość dostarczanych kalorii i pokonac bulimię, to po co się odchudzasz? Nie pisz o niezrozumieniu bo rozumiem Cię doskonale, sama chorowałam 3 lata na anoreksję, potem bulimię. To jest moje pierwsze odchudzanie po zaleczeniu. Najpierw musiałam trochę przytyć, oswoić się z myślą, że ciało nie jest najważniejsze. Teraz odchudzam się jedząc po 1500-1700 kcal i jestem dumna, że tyle jem (potrafiłam albo nie jeść nic, albo pochłaniać po 5000 kcal). Może też potrzebujesz okresu przejściowego, bez odchudzania się i obsesyjnego myślenia o ciele. To pomaga, uwierz mi.
Pasek wagi

intaALhubHAYATI

17 lutego 2006, 15:24 (List #6)
No ja chce stopniowo zwiekszac kcal po to aby sie w koncu wyleczyc, juz po raz 200 powtarzam ze chodze do psychologa aby w koncu siebie zaakceptowac, jak na razie nie moge sobie zrobic WOLNEGO od dietki...dziekuje za zrozumienie, w koncu wszystko sie wyjasnilo!Aga kofffam cie strasznie, nie przejmuj sie dzisiejszym dzionkiem, nie bylo tak zle!Buziolki!
Pasek wagi

Krstyna

Miasto:

Listów: 1051

17 lutego 2006, 15:26 (List #7)
rzeczywiscie, cenne sa glosy Tych Osob, ktore przez to przeszly, bo wiedza, o co naprawde chodzi..A ja, coz, jak pomoc mam? Westcne do Boga za Wami, i za soba tez, bo to mi przychodzi na mysl! Takie jest moje widzenie swiata...
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

intaALhubHAYATI

17 lutego 2006, 15:31 (List #8)
No coz...ja jestem niewierzaca...ale mam jeszcze cos do powiedzenia assana nie o ciebie mi chodzilo, wiem ze ty to dobrze rozumiesz, ale niektorzy ludzie niezbyt...nie maja pojecia o co chodzi a sie wymadrzaja
Pasek wagi
Odpowiedz Cytuj Zgłoszony do moderacji -

roxy1

Miasto: Legionowo

Listów: 6371

17 lutego 2006, 18:18 (List #9)
bo z takimi sprawami to do specjalistów a nie na forum kobieto a właściwie dziecko
Pasek wagi
Początkowa sylwetka

nitkaaa

17 lutego 2006, 19:47 (List #10)
mam nadzieje że Ci się uda wyjść z tego i nie doprowadzisz się do takiego stanu jak ta dziewczyna Image Hosted by ImageShack.us trzymaj się !

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.